Освен това фирмата осигурява почистване на лед и вертикални висящи ледени образувания. Почистването се извършва ръчно, като в процеса се използва сол, пясък, разтопяване на леда с луга или специални препарати. Крайната цена се формира от ръчно почистената от сняг или лед площ.


ПОЧИСТВАНЕ НА СНЯГ
Фирма “Почистване ЕООД“ разполага със специални обучени екипи, както и необходими инструменти и техника за тази цел.
Фирмата почиства отворени, равни пространства, хоризонтални и скатни покриви. Тук е моментът да отбележим, че почистването на покрива от сняг е от изключително значение. Само така покривът ще остане здрав и ще продължи да служи още дълги години. Грижата за покрива е необходимост, от която той редовно се нуждае.В противен случай, при нередовно почистване на сняг с времето снежната маса се увеличава, а при покачване на температурите започва да се топи. Разтопената водна маса прониква в основата на покрива и образува пукнатини в мембраната му. Именно така започва разрушаването на покрива, а от там и разхеметизирането на панелите, което води до течове, влага и образуване на плесен в сградата. Запомнете, ако покривът не се почиства през зимата поне няколко пъти, на пролет ситуацията се влошава и води до неприятни за цялата сграда последствия.

Покривът е защитата на една сграда!


Освен снегът, който затрупва всичко навън, студът е най-големият враг на улуците и тръбите през този суров годишен сезон. Освен това, вертикалните ледени образования, както ги наричаме още, висулки, могат да бъдат опасни дори за живота на хората. В историята съществуват множество трагични инциденти, завършили с фатален край, заради падане на висулки и огромни буци сняг от покривните пространства. Затова нека да се погрижим зимата и студът да не бъдат твърде сурови спрямо нас.  А професионалните екипи за почистване на сняг от фирма “Почистване ЕООД“ ще се погрижат и тази зима да бъде спокойна.