Нашите хамали бързо и лесно ще пренесат вашите багажи. Те могат да ви помогнат при тяхното опаковане, ако имате нужда от съдействие. Възможно е и да донесат опаковъчни материали, ако вие заявите това. Опаковането на мебели или аксесоари с текстилна или кожена дамаска със стреч фолио е едно доста разумно решение. Употребата на бабълс фолио при наличие на чупливи предмети е друг важен момент. Поставянето на предмети в кашони, които биха се наранили по време на транспоритането е друг момент от първостепенно значение. Когато работата по опаковането на предметите и мебелите е приключила, е добре да се пристъпи към тяхното пренасяне.

          Хамалите от hamalite.com са амбициозни и старателни при изпълнение на задълженията си. При нас работят както млади хамали студенти, така и хора с дългогодишен опит. Колаборацията и взаимопомощта, която съществува при екипите ни, е от първостепенно значение за отличното изпълнение на поставените задачи. Нашите хамали бързо ще пренесат багажите ви и ще ги натоварят в камиона за транспортиране до новата локация. Ако желаете да използвате нашите транспортни услуги, ние ще превозим вашите багажи. Разполагаме с джипиес, а нашите шофьори познават отлично всички булеварди, улици и по-малки улички на град София.

        В случай че предпочитате да използвате собствен транспорт и имате нужда само от хамалски услуги за преместване на багажи, това не е никакъв проблем за нас. Нашите хамали ще пренесат вещите ви до вашето превозно средство. Ние прилагаме индивидуален подход към всеки клиент и в зависимост от вашите нужди, ви предлагаме услуги, които максимално да удовлетворят целите и желанията ви. Ако пожелаете единствено преместване на багажите и след това пренасяне на вещите ви на новата локация от вашето превозно средство, това също е вариант, който ние можем да изпълним.

         Като цяло през годините сме се стремяли да създадем услуги, които да покриват максимално цялостния процес по едно преместване – опаковане, пренасяне, товарене, транспортиране, разтоварване, пренасяне, разопаковане и подреждане. Ако желаете целия пакет от услуги, ние ще извършим цялостното преместване на вашите багажи много бързо и лесно за вас. В случай че желаете само една или две от гореспоменатите услуги, нашите хамали ще изпълнят само задачите, които сте им поставили.

        Доверете се на hamalite.com и заживейте в мечтания за вас дом! Вярвайте в своите мечти и винаги имайте кураж, а нашите хамали ще пренесат вашия багаж до всяка желана от вас дестинация и нека има много щастие за вас и вашите близки на новата локация.