Ако решите да ни се доверите, ще получите бързо, качествено и сигурно транспортиране на вашите мебели на достъпни цени!

Защо да изберете нашите услуги при транспортиране на мебели?

Ако имате нужда от услуги за транспортиране на мебели, изберете нас, ето защо:

  • Лесно е!

Просто трябва да се свържете с нас и да заявите желанието си да се възползвате от услугите ни. Цената за транспортиране на мебелите ще бъде известна предварително.

  • Удобно е!

Изберете нас, защото е удобно – само ни информирайте кой мебели желаете да транспортираме и не е необходимо да се грижите за нищо повече – ние ще извършим всичко необходимо.

  • Работата ще бъде извършена за вас качествено, от професионалисти!

Препоръчваме ви да се възползвате от още една услуга, която предлагаме – опаковане на мебели. Така ще си гарантирате, че всички мебели ще стигнат, където трябва, без да им бъдат нанесени каквито и да било вреди.

Как да поръчате транспортиране на мебели?

Наистина е лесно, просто се свържете с нас. Ще се уговорим кога е удобно наш експерт да ви посети на място и да обсъдите мащаба на услугата, от която се нуждаете. Той ще извърши обстоен оглед и ще ви даде оферта за извършване на услугата. Ако офертата ви допадне – остава само да преминем към същността на действията. Ще уговорим точен ден и час, когато екип от професионални хамали да дойде на адреса, да опакова грижливо мебелите, да ги изнесе, натовари в подходящ автомобил и да ги транспортира до новото място, на което желаете да бъдат преместени.

А ето ги и необходимите стъпки, ако желаете да извършим за вас транспортиране на мебели или друга услуга:

  1. Свържете се по телефона или на имейл с наш представител, за да заявите желаната от вас услуга.
  2. След като обсъдим вида преместване, при необходимост наш експерт ще дойде на място, за да извърши безплатен оглед. Ще ви даде оферта. Имате възможност веднага да заявите желание да ползвате нашите услуги или да обмислите предложението и да се свържете по-късно с нас.
  3. В деня на преместването, нашите хамали внимателно опаковат и подреждат вашите мебели. При необходимост внимателно ги разглобяваме.
  4. Транспортираме вашите мебели до желаното място.
  5. Разтоварваме и подреждаме всички предмети в новият ви дом или офис.