Почистване на сняг, Снегопочистване

С идването на зимата, интересът към снегопочистването и промишления алпинизъм, рязко се покачва. „Промишлен алпинизъм“ е понятие заимствано от руски език – Промишлен алпинизъм, което буквално означава – почистване на сняг от алпинисти. Както знаете, снегът трябва да се почиства не само на тротоарите и пътните платна, но и на покривите и други труднодостъпни места, до които могат да достигнат само, хора професионално обучени в това, да извършват дейности на големи височини. Абсурдно е да тръгнете сами да почиствате покрива или улуците! Тази работа може да свърши качествено и без инциденти, само професионален служител! Не се подлагайте на риск, а се обадете на професионална фирма “Почистване ЕООД“, чиито специалисти почистват ръчно равни скатни и хоризонтални покриви.
Почистване на сняг Снегът колкото е красив, толкова и опасен може да бъде. Както знаем, студът през зимата може да докара много неприятности - освен замръзването на тръбите и улуците, образуваните ледени шушулки, се превръщат в реална опасност за живота на хората. Много са смъртните случаи от падане на ледени буци от покривите. Зимата и снегът могат да бъдат твърде сурови спрямо хората ако не се предприемат съответни мерки навреме. Всички знаем, че зимата може да бъде доста тежка. На места в България, големите студове оставят хората без вода и електричество, а в някои по-отдалечени села, пътищата стават непроходими, което ограничава връзката с града, където се намират всички необходими инстанции, включително медицинска помощ. Всяка година, стотици къщи остават без електричество, без вода и провизии заради обилни снеговалежи. Снегът е опасен, когато бъде оставен без контрол!

Почистване на сняг от тротоари

Фирма “Почистване ЕООД“, предлага професионално ръчно почистване на сняг от тротоарни площи. Вие сте собственик на магазин и желаете да подсигурите лесен достъп на клиентите си до магазина? Това е възможно дори и в най-лютите и снеговалежни дни през зимата! Свържете се с нашите специалисти от фирма “Почистване ЕООД“, които ще поддържат тротоарното място пред Вашия търговски обект през цялата зима.
“Почистване ЕООД“ предлага редовно и качествено ръчно почистване на сняг,  разбиване на лед на тротоарни площи, детски и спортни площадки, паркинги и др., както и осоляване на почистените площи. Благодарение на услугите за почистване на сняг от фирма “Почистване ЕООД“, Вие ще имате една спокойна и комфортна зима, а бизнесът Ви ще функционира безпрепятствено.
 Ако сте бизнесмен и имате търговски обект, договор с фирма “Почистване ЕООД“ за редовно отстраняване на сняг пред Вашия обект, гарантира пълна защита от непредвидени ситуации поради климатични условия през зимата. Вашите клиенти, ще имат лесен и удобен достъп към обекта Ви през целия зимен сезон.

Почистване на хоризонтални покриви от сняг


Държим да подчертаем, че покривът трябва да се почиства поне няколко пъти през зимата, за да не се разрушава покривната покривка. В случай че, покривът не се почиства редовно, на пролет нещата се влошават. Цялата снежна маса се превръща във вода, която прониква в основата на покрива и започва да го разрушава. Именно така се появяват течове, влага и плесен. Всяка зима покривът Ви се затрупва със сняг и няма кой да го изчисти? Свържете се с професионална фирма “Почистване ЕООД“, чиито специалисти, ще се погрижат за Вашия покрив. Професионално обучени служители, ръчно почистват хоризонтални покриви от сняг и ледени висулки. Само чрез редовно почистване от сняг на покрива, се удължава срокът му на надеждна служба.

Почистване на сняг от дворове, паркинги, площадки и др.


Фирма “Почистване ЕООД“, предлага услуга ръчно почистване на сняг от дворове, площадки, паркинги и около блокови пространства. Вие и съседите Ви, всяка зима се сблъсквате с един и същ проблем – затрупана със сняг площ пред входа и около блоковото пространство? След обилен снеговалеж, не можете да изринете колата си, за да тръгнете на време за работа? На всичкото отгоре, както винаги, всички съседи са заети и няма кой да почисти снега пред входа и на паркинга, а за график и редовно почистване, дума не може да става?! Ако описаните ситуации отговарят на реалността от Вашето ежедневие, незабавно се свържете с професионална фирма “Почистване ЕООД“, чиито специалисти ще се погрижат за състоянието на пред входовото пространство пред Вашия вход, както и паркингът, където паркирате колите си.

Експресно почистване на сняг


“Почистване ЕООД“ предлага услугата – Експресно почистване на сняг. Достатъчно е само едно позвъняване и нашият екип от специалисти, ще пристигне максимално скоро на посочения от Вас адрес. В случай, че този път не сте се погрижили за Вашия обект или дом предварително, а зимата Ви изненада с обилен снеговалеж и заледяване, ние сме насреща да Ви съдействаме максимално бързо и качествено. Услугите за почистване на сняг, които предлага нашата фирма “Почистване ЕООД“, са на изгодни цени и условия. Фирмата ни предлага не само експресно и еднократно обслужване, но и абонаментно. Абонирайте се за услугата “почистване на сняг през цялата зима“ и зимата Ви ще бъде много по-комфортна и топла!

{youtube}oUsziC8Fx9g{/youtube}