Почистване на сняг от тротоари

Фирма “Почистване ЕООД“, предлага професионално ръчно почистване на сняг от тротоарни площи. Вие сте собственик на магазин и желаете да подсигурите лесен достъп на клиентите си до магазина? Това е възможно дори и в най-лютите и снеговалежни дни през зимата! Свържете се с нашите специалисти от фирма “Почистване ЕООД“, които ще поддържат тротоарното място пред Вашия търговски обект през цялата зима.
“Почистване ЕООД“ предлага редовно и качествено ръчно почистване на сняг,  разбиване на лед на тротоарни площи, детски и спортни площадки, паркинги и др., както и осоляване на почистените площи. Благодарение на услугите за почистване на сняг от фирма “Почистване ЕООД“, Вие ще имате една спокойна и комфортна зима, а бизнесът Ви ще функционира безпрепятствено.
 Ако сте бизнесмен и имате търговски обект, договор с фирма “Почистване ЕООД“ за редовно отстраняване на сняг пред Вашия обект, гарантира пълна защита от непредвидени ситуации поради климатични условия през зимата. Вашите клиенти, ще имат лесен и удобен достъп към обекта Ви през целия зимен сезон.